Cornelia Appelgren

Måndag 25 april

Idag är det 25e april och det är sån snöstorm att hela staden täcktes av ett vitt, klibbigt täcke på bara någon timme. Det ser så trist ut så jag låtsas att det fortfarande är vår med dessa bilder från 18e mars(!).

Måndag 18 april

Gråa timmar som blir till dagar, veckor utan att jag ens märker att tiden går eftersom jag bara står stilla. Jag vet inte hur jag ska ta mig loss härifrån, det känns som att jag står med kvicksand upp till knäna som bara drar fast mig ännu mer om jag försöker streta emot eller hitta ett nytt sätt att röra mig på. Försöker göra sånt jag ska göra på dagarna i hopp om att tiden ska gå så pass länge att jag kan börja få lite grepp om verkligheten igen, att jag kanske kan komma på mig själv med att ha kommit loss utan att ens ha märkt det själv.

Västkusten

Dessa fem bilder summerar min förra helg i Hunnebostrand; svingod mat som vanligt, bland annat superfärska kräftor och räkor med vitlöksbröd, aioli, majonäs och ett gott riesling till! Och massa kusinhäng såklart. Mysigaste grabbarna.

En plats att hänga

Jag och Ellen mekade ihop en liten soffa i hennes takfönster, det blev så himla mysigt. Och praktiskt då hon fick jättemycket förvaring på köpet. Nu ska hon bara klä om soffkuddarna i grått och sen är det färdigt! Snacka om bästa stället att hänga på i sommar med öppna fönster och varsitt glas vin i handen.