Cornelia Appelgren

Midsommar

I år firade jag midsommar med mina finaste vänner och en hel del nya ansikten utanför Tavelsjö hos Filips farmor. Han hade styrt upp det superbra, vi körde en tiokamp och sen grillade resten av gänget hamburgare av lokal, ekologisk köttfärs(Cornelia approves) till middag och fortsatte parta resten av natten. Jag jobbade däremot, så vid 8 satte jag mig i bilen och körde till sjukhuset men det gjorde ingenting alls. Jag och Linnea var ute i Tavelsjö halv två så jag hann fira ändå. Här följer en liten bildbomb, jag tyckte själv att jag var rätt dålig på att dokumentera men det blev ändå en hel del bilder vilket är roligt!

Words.

Better, ajd. and adv.

Will it ever get better?
It better.
Will it ever get better?
It better.
Will it ever get better?
It better.

Igår

En bästa vän, lite sol, kaffe, tryfflar och skitsnack på balkongen.

Didrik & Moa

Didrik och Moa gick på studentbalen för någon veckan sen och jag passade på att fota dem en snabbis innan de åkte iväg. De var så himla fina.

Tisdag 21 juni

Det är jättetrist väder ute, jag och exakt alla mina vänner går om varandra precis med våra scheman varje dag, träningen går dåligt, jag har noll energi och noll pepp. Blä. Jag hoppas det blir lite finare väder snart så det går att göra något mysigt.

Måndag 20 juni

Är så otroligt rastlös och uttråkad, jag vill hitta på saker, åka på äventyr, träffa nya människor och göra en massa annat skojsigt men jag det känns som att jag varken har tid eller någon att göra det med så istället sitter jag bara hemma och gör ingenting. Jag trivs iallafall som fisken i vattnet i min nya lägenhet och jag börjar jobba min första riktiga natt på midsommarafton vilket känns bra. Jag ska försöka ta mig ut och fota lite nu när jag är ledig, mitt schema är himla skönt i sommar; fem nätters jobb, fem dagar ledig, hela sommaren. Vill försöka fota mycket i sommar.

Didrik

Min bästa lillebror tog ju också studenten för ett tag sen. Älskade skitunge, när blev han så stor?? Jag börjar nästan känna mig lite gammal, och då är det illa, haha. Mamma hade i vanlig ordning fixat en jättefin mottagning med en massa god mat och fika och sånt, bästa mammis. Efter Didriks flakåkande var vi nästan hela familjen hemma hos mamma och Richard på teg och åt och umgicks. Har sån tur som har världens bästa familj med bonusmänniskor hit och dit 

Stockholm/Lidingö

När Madde tog studenten passade jag på att bo två nätter hos Lina så jag fick mysa lite med henne och Luna, finisarna.