Cornelia Appelgren

En lista.

1. Har du något smeknamn?
Corre, corni, corny, conne, corne, äppelstjärt

 

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Alltid rengöra min skärm på datorn, drar omedvetet med ovansidan av pekfingret över skärmen säkert varannan minut för att torka bort smuts, fett osv(gjorde det precis när jag skrev färdigt denna mening HAHA).

 

3. Andra måsten?
Springa 5 eller 7 minuter på löpbandet som uppvärmning på iksu, stänga alla appar på telefonen så fort jag använt dem färdigt, ladda min telefon/dator till 100% innan jag kopplar från dem är några få

 

4. Några lyxvanor?
Jag köper nästan uteslutande ekologiskt när jag köper mat. Dessutom har jag alltid ett någorlunda fyllt kylskåp och skafferi hemma, det finns alltid minst en av varje basvara och ofta nötter, något sött, knäckebröd, olika sorters kaffe och te. Det blir lite dyrare men oj så värt det är!

 

 

5. När ingen ser, vad gör du då?
Dansar! Enda gången jag gör det, haha..

6. Vad är din sämsta sida?
Kan vara sjukt manipulativ! Alltså riktigt hemsk. Men det är nästan alltid medvetet=jag gör det väldigt sällan. Annars den sidan av mig som ger upp direkt något är jobbigt.

7. Vilken sida av sängen sover du på?
Den innersta! Alltid. Får en liten identitetskris om jag sover i en säng som står med huvudändan mot väggen mitt i rummet.

8. Vad önskar du dig mest just nu?
Ett bra vidvinkel-objektiv.

 9. Gråter du ofta?
Inte längre! Förut grät jag över allt dock.

 

10. Vad sjunger du när du står i duschen?
Whichever song som spelas i mina högtalare! Duschar aldrig utan musik på, är aldrig ens i min lägenhet utan att musik på. Kopplar in mina sonos så fort jag kliver in genom dörren.

11. Vad gillar du för filmer?
Tycker om Tarantinos filmer, indiefilmer, filmer om superhjältar, Inception, Interstellar.. Är hemskt dåligt på att se film överlag så kan inte riktigt nämna några på rak arm. Tycker däremot inte om snubbel-komedier, renodlade actionfilmer eller skräckfilmer vars enda syfte är att få en att hoppa till tusen gånger när en tittar.

12. Vilken maträtt är din favorit?
Det här är seriöst en av livets största frågor, HUR ska en kunna välja en rätt??! Jag älskar asiatisk mat överlag mest dock, Pad thai är och kommer nog vara en av mina top 3 måltider iallafall. Eller grillade rotfrukter, halloumi, en sås på tryffel och en fräsch sallad... Mhmm. Eller typ allt som involverar avokado.

 

 

 

 

Comments

Loading comments...
Show all comments
Form is loading