Cornelia Appelgren

Category: Foto

Midsommar

I år firade jag midsommar med mina finaste vänner och en hel del nya ansikten utanför Tavelsjö hos Filips farmor. Han hade styrt upp det superbra, vi körde en tiokamp och sen grillade resten av gänget hamburgare av lokal, ekologisk köttfärs(Cornelia approves) till middag och fortsatte parta resten av natten. Jag jobbade däremot, så vid 8 satte jag mig i bilen och körde till sjukhuset men det gjorde ingenting alls. Jag och Linnea var ute i Tavelsjö halv två så jag hann fira ändå. Här följer en liten bildbomb, jag tyckte själv att jag var rätt dålig på att dokumentera men det blev ändå en hel del bilder vilket är roligt!

Words.

Better, ajd. and adv.

Will it ever get better?
It better.
Will it ever get better?
It better.
Will it ever get better?
It better.

Didrik & Moa

Didrik och Moa gick på studentbalen för någon veckan sen och jag passade på att fota dem en snabbis innan de åkte iväg. De var så himla fina.

Måndag 20 juni

Är så otroligt rastlös och uttråkad, jag vill hitta på saker, åka på äventyr, träffa nya människor och göra en massa annat skojsigt men jag det känns som att jag varken har tid eller någon att göra det med så istället sitter jag bara hemma och gör ingenting. Jag trivs iallafall som fisken i vattnet i min nya lägenhet och jag börjar jobba min första riktiga natt på midsommarafton vilket känns bra. Jag ska försöka ta mig ut och fota lite nu när jag är ledig, mitt schema är himla skönt i sommar; fem nätters jobb, fem dagar ledig, hela sommaren. Vill försöka fota mycket i sommar.

Didrik

Min bästa lillebror tog ju också studenten för ett tag sen. Älskade skitunge, när blev han så stor?? Jag börjar nästan känna mig lite gammal, och då är det illa, haha. Mamma hade i vanlig ordning fixat en jättefin mottagning med en massa god mat och fika och sånt, bästa mammis. Efter Didriks flakåkande var vi nästan hela familjen hemma hos mamma och Richard på teg och åt och umgicks. Har sån tur som har världens bästa familj med bonusmänniskor hit och dit 

Studentfirande

Förra veckan tog Madeléne studenten i Täby, så lilla familjen tog sitt pick och pack och begav sig ner mot huvudstaden för att fira henne. Hon sprang ut i +26 grader och strålande sol, inte en helt dum studentdag jämfört med min-spöregn och ca +10 grader.. Vi höll på att svettas bort när vi väntade på henne med våra skyltar, haha. Efter det åkte vi hem till hennes mamma där det var studentmottagning med massa god mat och en Gryffindortårta(!) vilket var himla trevligt. Didrik tar studenten på tisdag så då blir det ännu mer firande, förhoppningsvis är det bra väder då också.

En liten djungel

Jag flyttar om bara några dagar(!), och förra veckan var jag, mamma och Moa iväg på typ alla blomsterbutiker i stan och köpte massa olika blommor som jag ska fylla min balkong med. Egentligen skulle jag köpa en stor inomhusblomma som skulle få stå på golvet men det slutade med en halv djungel istället. Det är ju så himla fint att fylla sin balkong med färger. Den lilla gröna växten som bor i den guldiga ampeln är dessutom en Japansk fetknopp, så den var jag helt enkelt tvungen att köpa.